RING OSS - 08-124 202 45

Marksten Stockholm

RING OSS - 08-124 202 45

Sten

Kontakta oss för sten och marksten i Stockholm. Vi levererar olika typer, här en spräcklig väggsten i rött och brunt.

Tack vare vår långa erfarenhet och gedigna kompetens har vi stenkoll på sten! Därför kan vi erbjuda dig stenlösningar – för alla behov och miljöer. Oavsett om det handlar om sten eller marksten i Stockholm. Välkommen. 

Kontakta oss – vi är specialister på sten och marksten i Stockholm! 

Stenkoll på marksten i Stockholm 

Som en ledande aktör inom marksten i Stockholm är vi specialister på sten och stenarbeten. Vi är dessutom en komplett helhetsleverantör av sten vilket betyder att vi utför alla typer av stenarbeten inom sten och marksten i Stockholm. Oavsett om du önskar hjälp med steninredning, konstnärliga utsmyckningar av sten eller en garageuppfart i marksten hjälper vi dig!

Olika sorters sten och material vid stenarbeten

En utav alla fördelar med sten, natursten och marksten är att det finns otaliga varianter och därmed något för alla. Vi erbjuder dessutom ett brett sortiment av stenar i alla dess former, vilket gör möjligheterna nästintill oändliga. En sten i sig kanske inte ser ut vara så mycket för världen, men vänta bara tills vi sätter den i sitt sammanhang. 

Några stenarter vi erbjuder är: granit, kalksten, mamor och skiffer samt betong. 

Behöver du hjälp med vilken stenart som lämpar sig bäst för ditt projekt? Kontakta oss idag.

Specialmåttad sten enligt dina önskemål 

I vår alldeles egna verkstad både kantslipar, stensågar och måttanpassar vi det mesta inom sten och marksten i Stockholm. Allt efter dina behov och önskemål! Tack vare våra datoriserade maskiner, vilka är till stor hjälp i vårt dagliga arbete, kan vi dessutom garantera precision och kvalité. Något vi värderar väldigt högt! 

Vi bistår dig med allt du kan tänkas behöva för just ditt stenprojekt. Kontakta oss idag!