RING OSS - 08-124 202 45

Marksten Stockholm

RING OSS - 08-124 202 45

Marksten

Här har vi en marksten i Stockholm till en stentrappa i kalksten.

Som helhetsleverantör av sten och marksten i Stockholm har vi allt du behöver för just ditt markstensprojekt! Med det sagt utför vi alla typer av stenarbeten, till både privat och offentlig miljö. Vilka stensorter vi kan erbjuda är bland andra: kalksten, granit, skiffer och marmor. Välkommen!

Kontakta oss – vi har stenkoll på marksten i Stockholm! 

Uppdrag inom marksten i Stockholm

Vi åtar oss samtliga uppdrag inom marksten i Stockholm och hjälper dig genom hela eller delar av processen. Vi anlitas dessutom av både privat och offentlig miljö vilket betyder att vi har både kunskapen och resurserna som krävs för att förverkliga just dina markstensdrömmar!

Vilka är fördelarna med marksten?

Fördelarna med marksten är många och materialets egenskaper tacksamma. Marksten tål nämligen bl.a. hög belastning – vilket är ett måste för bil- och garageuppfarter. Materialet håller även över tid tack vare dess långa hållbarthet och livslängd, vilket gör marksten till ett miljövänligt alternativ. Dessutom kräver det mindre underhåll jämfört med andra material och tekniker.

All typ platt- och stenläggning av marksten 

Sten har använts som byggmaterial i årtusenden, där just marksten har blivit allt mer populärt med åren! Inte konstigt med tanke på dess många användningsområden. Att stenlägga med marksten är dessutom ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt att göra en trädgård med dess omgivning mer gemytlig och inbjudande eller rentav mer funktionell med gångar och uppfarter.

Vad vi erbjuder: 

  • Leverans och montering av marksten.
  • Diverse stenarbeten, däribland platt- och stenläggning.
  • Enskilda tjänster och skräddarsydda helhetslösningar inom marksten. 

När är stenläggning av marksten aktuellt?

Vare sig du önskar en uteplats, bil- och garageuppfart eller övriga ytor i trädgården är marksten det självklara valet! Med sten- och plattläggning får du nämligen en hållbar uteplats som oftast kräver mindre underhåll än låt såg en gammal hederlig träveranda. Så även vid en regelrätt garageuppfart kan stenläggning vara ett alldeles ypperligt alternativ då marksten tål hög belastning. Detsamma gäller förstås även vid gångar och övriga begränsade ytor i trädgården, där marksten kan lyfta omgivningen och sätta pricken över i:et.

Behöver du råd och tips på vilken typ av marksten du kan eller bör använda dig sett till just ditt projekt? Kontakta oss idag.